Ugala legend läks maavõistlusel palli lahti lööma, aga jäigi platsile

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulihingeline jalgpallisõber Luule Komissarov elab tavaliselt mängudele kaasa teleri ees või tribüünil, kuid laupäeval asus ta ise rahvusstaadioni murul palli taga ajama.
Tulihingeline jalgpallisõber Luule Komissarov elab tavaliselt mängudele kaasa teleri ees või tribüünil, kuid laupäeval asus ta ise rahvusstaadioni murul palli taga ajama. Foto: Heigo Teder

​«Me ei ole nii valmis varem olnudki,» ütles Ugala näitleja Vallo Kirs enne laupäevast Eesti-Soome näitlejate jalgpallimatši  meeskonna kohta, kellega ta oli kaks kuud Jaak Printsi ja Mikk Jürjensi käe all treeninud. Kirsi sõnad nagu ka mängu eel avaldatud võidulootus pidasid vett, sest Soome ametivendadele tehti ära seisuga 4:0. 

Ugala korraldusjuht Heigo Teder ütles, et esimese värava lõi Maarius Pärn, teise eesti näitlejate koondise abikapten ja -treener Mikk Jürjens, kolmanda Juss Haasma ning neljanda Mait Malmsten peaga.

«Mait ütles, et ta on aastaid Eesti näitlejate koosseisus mänginud ja esimese värava 1994. aastal lõi samuti peaga,» rääkis Teder. Seega on Malmstenil tekkinud muster, kuidas punkte võtta. ​

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles