Rikkis käigukast sundis rallit katkestama

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vennad Kristo ja Raido Subi näitasid Lääne-Eesti rallil head minekut, kuni tõrkuv tehnika neid katkestama sundis.
Vennad Kristo ja Raido Subi näitasid Lääne-Eesti rallil head minekut, kuni tõrkuv tehnika neid katkestama sundis. Foto: FACEBOOK.COM/VENNADSUBID

​Kristo ja Raido Subi startisid möödunud nädalavahetusel Lääne-Eesti rallil EMV-5 kaheveoliste autode võistlusklassis üldarvestuse liidri kohalt, mille olid endale taganud mai lõpus Harju ralli võiduga. 

Esimesel kiiruskatsel tabas mehi ebaõnn: nad tegid rajal autoga pirueti. Masin õnnestus siiski finišisse tuua ning kirja saadi kogu katse kiiruselt 20. aeg. Edasine sõit kulges tõusvas joones ning järgmistel kiiruskatsetel näitasid Subid vastavalt 14., 18., 12., ja 11. aega. Kuuenda kiiruskatse eel lakkas töötamast auto mootori üks silindritest, ent sellegi kiuste jõuti finišisse, 19. ajaga. Juba järgmisel kiiruskatsel sõitsid nad suurepärase aja, millega tõusid katse arvestuses kuuendale kohale ja oma võistlusklassis esimeseks. 

Kaheksandal kiiruskatsel hakkas tõrkuma masina käigukast ning mehed olid sunnitud võistluse pooleli jätma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles