Kuressaarde viib nüüd Lux Express

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lux Expressi bussid
Lux Expressi bussid Foto: Laura Oks

Lux Expressi bussid sõidavad tänasest Kuressaare–Tartu liini ning peatuvad ka Viljandimaal, asendades Simple Expressi busse.

Lux Expressi pressiesindaja Marina Bachmann teatas, et mugavad Lux Expressi bussid teenindavad Kuressaare–Tartu liini ühe igapäevase väljumisega mõlemas suunas ning pakuvad mandri ja Saaremaa vahet sõitjatele senisest tunduvalt rohkem mugavust.

Lux Expressi bussid sõidavad varasema tuttava graafiku alusel: Tartust sõitu alustav buss väljub Viljandi bussijaamast Kuressaarde kell 8.25 ning Kuressaare bussijaamast kell 15.35 väljuv buss jõuab Viljandi bussijaama kell 20.25.

Lux Expressi pileteid saab osta internetist ning ostetud piletit ei ole vaja välja printida. See on Bachmanni sõnul eriti mugav neile, kes tulevad bussile vahepeatustes. Kui on ostetud nimeline pilet, sobib bussi sisenemiseks elektrooniline pilet või ID-kaart. Kui pileti ostmisel on sisestatud PINS-number, piisab PINS-kaardi näitamisest. Lux Expressi piletid on müügis Lux Expressi kodulehel www.luxexpress.eu ja tpilet.ee müügikeskkonnas.

Lux Express kasutab Kuressaare–Tartu liinil dünaamilist hinnastamist, mis tähendab, et bussipileti hind kasvab nõudluse ja bussi täitumise suurenedes. Dünaamiline hinnastus ei kehti bussijuhilt piletit ostes, sellisel juhul kehtib alati maksimaalne täishind. Piletitele kehtivad ka ealised ja lojaalsusprogrammist tulenevad soodustused.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles