Seekord ma võitsin

, võistluse korraldaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võistlusel osalenud ja pool žüriid pärast auhindamist: Hanna Kristin Kavak (vasakult), Brenda Tarn, Eliisa Raal, Jan-Erik Sarv, Aleksandra Tšoba, Steven Kristjan Tšoba. Esireas Laura Mets (vasakul) ja Adeliina-Lisette Sepp.
Võistlusel osalenud ja pool žüriid pärast auhindamist: Hanna Kristin Kavak (vasakult), Brenda Tarn, Eliisa Raal, Jan-Erik Sarv, Aleksandra Tšoba, Steven Kristjan Tšoba. Esireas Laura Mets (vasakul) ja Adeliina-Lisette Sepp. Foto: Marko Saarm

Viljandimaa noorte 20. omaloominguvõistlusele laekus töid 15-lt 15–21-aastaselt noorelt. Neid hindas neljaliikmeline žürii koosseisus Alvar Loog, Margus Haav, Laura Mets ja Aleksandra Tšoba.

Esimest korda võistluse ajaloos tekkis olukord, kus kahel žürii liikmel tuli end ühe autori hindamise juurest taandada: Margus Haav ei hinnanud Erik Ivar Haava ja Aleksandra Tšoba Steven-Kristjan Tšoba esitatud tööd.

Luule- ja proosaloomingut hinnati eraldi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles