Laura Nurmsalu kordas Türgis oma senist parimat tulemust

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türgi võistlus oli Laura Nurmsalule sel hooajal esimene sportvibulaskmise maailmakarikaetapp. 1/24-duellis ülitugevale vastasele alla vanduma pidanud, kuid 17. kohale tõusnud neiu seab nüüd rõõmustavate tulemuste valguses sihte maailmameistrivõistlusteks.
Türgi võistlus oli Laura Nurmsalule sel hooajal esimene sportvibulaskmise maailmakarikaetapp. 1/24-duellis ülitugevale vastasele alla vanduma pidanud, kuid 17. kohale tõusnud neiu seab nüüd rõõmustavate tulemuste valguses sihte maailmameistrivõistlusteks. Foto: Tairo Lutter / Postimees

​Vibulaskja Laura Nurmsalu pani oma hooaja esimesel, 7.–9. juunini Türgis Antalyas peetud sportvibulaskmise maailmakarikaetapil maha hooaja tugevaima märgi, kui tuli individuaalses arvestuses 17. kohale. 

Eelringis lasi enne Türgi etappi maailma edetabelis 52. kohal paiknenud Nurmsalu 636 silma, mis andis 29. koha ja tagas pääsu 1/24-duellidesse. Seal alistas ta Türgi esindaja Yasemin Ecem Anagözi 6:4 ja pääses 32 parema hulka. 

Eile hommikul asetleidnud 1/24-duellis sai meie sportlane vastaseks ülitugeva, maailmakarikavõistluste punktitabelis üheksandal ja maailma edetabelis 18. kohal asuva Chien-Ying Le Taipeist. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles