Suure-Jaani asub veekeskust ehitama

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui tervise- ja külastuskeskuse arhitektuurivõistluse võidutöö, osaühingu Arhitekt Must ja aktsiaseltsi Novarc Group «Viies aastaaeg 2» ellu viiakse, kerkib Suure-Jaani kesklinna efektne ehitis.
Kui tervise- ja külastuskeskuse arhitektuurivõistluse võidutöö, osaühingu Arhitekt Must ja aktsiaseltsi Novarc Group «Viies aastaaeg 2» ellu viiakse, kerkib Suure-Jaani kesklinna efektne ehitis. Foto: Suure-Jaani vald

Neljapäeval sõlmiti Suure-Jaani tervise- ja külastuskeskuse ehitusleping. Seda hakkab esmaspäevast rajama aktsiaselts Eviko. 

Ehituslepingu maksumus on 4,45 miljonit eurot. Ehituseks saadi tervisekeskuste rajamise meetmest ligikaudu 700 000 eurot, ülejäänud summa tuleb Suure-Jaani valla omavahenditest, millest lõviosa moodustab pangalaen. 

Rajatava kompleksi keskmeks kujuneb basseinidega ujula, mille klaasist hoonet ümbritsevad telliskividest saunamaja ja tervisekeskus. Tervise- ja külastuskeskuseses hakkavad tööle perearstid, füsioterapeudid, koduõed ja hambaarst. Samuti saavad seal ruumid politsei, kiirabi, apteek ja kohvik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles