Tuleviku noortemeeskond langes väikeses karikas konkurentsist

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rainer Rüütli lõpuminuti tabamus ei suutnud mängu päästa ja Tuleviku noortemeeskond kaotas karikasarjas tiitlikaitsjale.
Rainer Rüütli lõpuminuti tabamus ei suutnud mängu päästa ja Tuleviku noortemeeskond kaotas karikasarjas tiitlikaitsjale. Foto: JK Tulevik

​Õnnejumal Viljandi jalgpalliklubi Tulevik U-21 mängijatele ei naeratanud ja nii tuli neil väikeste karikavõistluste 1/16-finaalis asuda rinda pistma tiitlikaitsja, kahel viimasel aastal samal mõõduvõtul triumfeerinud Tartu FC Merkuuriga. 

Kolmapäeval Viljandi linna­staadionil peetud kohtumist alustas aga vastu ootusi teravamalt just kodumeeskond, kes oli kohale tulnud vaid ühe varumehega. 28. minutil avas Karl Rudolf Oorg penaltipunktilt skoori. Eduseisu saadi paraku nautida kõigest minuti, sest järgmisel rünnakul Merkuur viigistas. 

Sündmused arenesid tormiliselt ning kolm minutit pärast esimest penaltit määrati Tuleviku kasuks ka teine. Seda asus lööma juba 17. minutil Germo Paasi asemel mängu sekkunud ainus vahetusmees Rainer Rüütel ja paraku eksis. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles