Janno Ligur näitas Laitses võimu

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laitse etapil musklit näidanud Ligurit ootab Vasalemma etapp ja selle järel Euroopa meistrivõistluste etapp Rootsis.
Laitse etapil musklit näidanud Ligurit ootab Vasalemma etapp ja selle järel Euroopa meistrivõistluste etapp Rootsis. Foto: Marko Leesi

3. juunil Laitse rallipargis peetud Eesti ralli­krossi meistrivõistluste teisel etapil ei jätnud Super 1600 klassis Škoda Fabiaga võistelnud Janno Ligur konkurentidele vähimatki võimalust.

Ühtviisi kindlalt sõitis Ligur nii kolm eelsõitu kui pool­finaali. Ka finaalivõit tuli ühtlase ja eksimusteta sõidu järel. Teisele ja kolmandale kohale käis hoopis tihedam rebimine ning lõpuks platseerus Siim Saluri teiseks ja Mihkel Varul kolmandaks.

«Juba treening ja eelsõidud näitasid, et kiirus oli väga hea ning et suudame probleemideta võidu nimel sõita,» kirjutas Janno Ligur Laitse võistluspäeva järel sotsiaalmeedias. «Olen võiduga väga rahul. Nüüd keskendume Vasalemma sõidule, peale seda aga ootab Rootsi, kus eesmärgiks on ikka koht esikolmikus.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles