Tulemusi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpall. Pühapäeval Halliste võimlas mängitud Viljandimaa naiste võrkpalli meistrivõistluste veerandfinaalis alistas Saarepeedi 3:0 Kõpu ja Abja/Halliste 3:2 Viljandi võistkonna, eelseisvates poolfinaalides lähevad vastamisi Suure-Jaani ja Abja/Halliste ning Saarepeedi ja Tarvastu.

Lauatennis. Pühapäeval Viljandi spordihoones mängitud lauatenniseklubi Sakala karikasarja viienda etapi võitis lätlane Janis Cirulis Rivo Saaremäe ja Antti Luigemaa ees.

Laskmine. Viljandi spordikooli õpilane Allar Mürk teenis Eesti noorte õhkrelvadest laskmise meistrivõistlustel püstoliharjutuses pronksmedali. Võistkondlikus arvestuses oli Viljandi esimene meeskond teine ning naiskond kolmas.

Käsipall. Viljandi spordikooli 1998. aastal sündinute meeskond lõpetas Tartus peetud käsipalliturniiri kuuenda kohaga, viljandlaste parimaks mängijaks tunnistati Simon Drõgin.

Korvpall. Pühapäeval maakonna meistrivõistlustel peetud kohtumised lõppesid järgmiselt: Suure-Jaani ja Kolga-Jaani 68:103, Abja ning Aken ja Uks 70:66, Pärsti ja Kärstna 43:79. Viiratsi LT / Karter sai Kultuuriakadeemia vastu kirja 20:0 võidu.

Jalgpall. Viljandi JK Kotkad teenis pühapäeval Viljandi kunstmuruväljakul Eesti jalgpalli väikeste karikavõistluste kohtumises 4:2 võidu FC Ararat TTÜ SK üle.
FC Viljandi kaotas meistriliiga viiendas voorus võõrsil 0:2 JK Sillamäe Kalevile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles