Laadakaupmehe töö pole meelakkumine

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaubatänavale jagus nii ostjaid kui ka uudistajaid. Müüjad pakkusid omapärast käsitööd ja toidukraami, mida iga päev poest ei leia.
Kaubatänavale jagus nii ostjaid kui ka uudistajaid. Müüjad pakkusid omapärast käsitööd ja toidukraami, mida iga päev poest ei leia. Foto: Marko Saarm

​«Oleks võinud koju jääda...»  püüab hansalaada kaubatänaval kõndija kõrv kinni killu kahe kaupmehe omavahelisest vestlusest. Kas tõesti käib jutt maakonnakeskuse aasta tippkauplemispäevadest, 350 müügiletiga hansalaadast ja selle kõrval tegutsevast Mulgi messist?

Oksana Köidam
Oksana Köidam Foto: Kaie Mölter

Hansalaadal ja messil kolme müügikohaga väljas olnud osaühingu Best­events omanik Oksana Köidam kiitis laada korraldust. «Meeskond teeb väga head tööd, üritus on hästi korraldatud, programm on tihe, rahvast palju, aga nii vähest ostmist, kui on tänavu, näeme esimest korda. Ostjaid lihtsalt pole. Üksi lapsi kasvatavatel emadel, kes laadatänaval jalutavad, pole kuigi palju raha, mida laadale jätta. Ja kellele üldse laat, kui kõike on kogu aeg saada,» rääkis lihatooteid ja muud talukaupa pakkuv Köidam. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles