Sõudjad lõid Harkus auhinnalaua puhtaks

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kärolyn Mäesaar (vasakult teine) teenis Harku järvel peetud kahel võistlusel kokku kolm medalit: ühe kulla ja kaks hõbedat. Sellega oli ta Viljandi sõudeklubile üliedukaks kujunenud nädalavahetuse parim sportlane.
Kärolyn Mäesaar (vasakult teine) teenis Harku järvel peetud kahel võistlusel kokku kolm medalit: ühe kulla ja kaks hõbedat. Sellega oli ta Viljandi sõudeklubile üliedukaks kujunenud nädalavahetuse parim sportlane. Foto: Ruth Vaar

Laupäeval peeti Tallinnas Harku järvel rasketes ilmastikuoludes Eesti sõudmise sprindidistantsi meistrivõistlused ja pühapäeval sai sealsamas teoks Harku järve regatt. Viljandi sõudeklubi esindajad tõid hulga kirgaste auhindade seas koju ka nelja võistlusklassi kuldmedalid. 

Viljandi edukaimaks sportlaseks osutus Kärolyn Mäesaar, kes sai laupäeval A-vanuseklassi tüdrukute seas ühepaadil kuldmedali ning pühapäeval nii ühepaadil kui koos tallinlase Kristjan Lindsaluga kahesel segapaadil hõbemedali.

250-meetrisel distantsil oli meeste ühepaadil võidukas olümpiapronks Kaspar Taimsoo ning naiste ühepaatidel võtsid kaksikvõidu viljandlannad Erli Mat ja Krete Koovit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles