FILMIARVUSTUS. Liiga palju meiki

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esialgu olevat filmi peaossa kaalutud Brad Pitti. Ütleme nii, et Charlie Hunnam tegi, mis suutis.
Esialgu olevat filmi peaossa kaalutud Brad Pitti. Ütleme nii, et Charlie Hunnam tegi, mis suutis. Foto: Forum Cinemas

Mu vanaema olevat öelnud emale, kui too alles puberteediga tutvust tegi: «Tee, mis sa teed, tütrekene, aga ära ennast kunagi ülearu krohvi, muidu näed välja nigu küla lits!» 

Sel nädalal kinodesse jõudnud filmis «The Lost City of Z» («Kadunud linn Z») on kahjuks selle va krohvimisega liiale mindud. Lähkril, millel kiri «Pateetilisus», on kaas maha tõmmatud ja siis lammutama kukutud.

Kõik selles filmis on suurem kui elu. Armastus, unistused, ohverdused, valu...  Kui esimese hooga löövad kaunid loodusvaated silma särama ning väljahõigatud seiklusfilmi žanrile mõeldes kruvib hinges ootus, et kohe hakkab kõlama Toomas Lasmanni mahe hääl, siis varsti tahaks lihtsalt, et kas või natukene nalja saaks. Aga ei saa. Üldse. Isegi põhimehe Charlie Hunnami tagasihoidlikud muigamised annab kokku lugeda ühe käe sõrmedel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles