Viljandi noortebänd avaldas kauni muusikavideo

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noortebänd Moonrocket
Noortebänd Moonrocket Foto: Moonrocket

Noortebänd Moonrocket soovis 30. mail oma fännidele head õhtut, avaldades muusikavideo, mille taustaks kõlab omaloominguline lugu «Vaid sina».

Loo on salvestanud Viljandi kultuuriakadeemias helitehnoloogiat õppivad noored, pannes sellega proovile oma teadmised ja oskused. «»Vaid sina« on kahtlemata meie bändi kõige populaarsem lugu ning seepärast otsustasime just selle loo oma lugudest esimesena salvestada,» sõnas bändi laulja Katrina Merily Reimand.

Video salvestas ja monteeris Silver Tõnisson. Kui algul oli bändi liikmetel plaanis ennast videost välja jätta, siis lõpuks otsustasid nad, et on just ise peaosades. Nii on lõpptulemus midagi sellist, mida liikmetel endil on ka aastaid hiljem vahva vaadata ja nautida.

Et ansambel Moonrocket tegutseb Viljandi muusikakoolis, hakkab nende tänavune hooaeg koos õppeaastaga lõppema. Järgmise aasta plaanid on veel ebaselged, sest kõik liikmed ei jää Viljandisse ning nii on ka raskem kokku saada. Küll aga tahavad noored salvestada võimaluse korral oma teised lood ning avaldada ka plaadi.

Moonrocket on seitsmeliikmeline Viljandi muusikakooli bänd, mille omalooming kujutab endast džässi , funk`i ja reggae` mõjutustega heatujulist poppi. Praegu on bändil neli oma lugu.

Bändi liikmed:

  • Deivi Tobreluts – kitarr
  • Katrina Merily Reimand – vokaal
  • Mano Meelis Onni – trompet
  • Egert Neverovski – saksofon
  • Robin Ruus – tromboon
  • Martin Palmiste – bass
  • Aksel Mänd – trummid
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles