Tulevik päästis endale tabelisse viigipunkti

, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Premium-liigas viis kohtumist järjest kaotanud Viljandi Tuleviku meeskond vajas teisipäeva hilisõhtul Viljandi linnastaadionil Tartu Tammeka vastu hädasti vähemalt punkti, et parandada oma tabeliseisu ja taastada maikuu jooksul kõikuma löönud eneseusk.

Pärast avavilet sai Tulevik stardist selgelt paremini minema ning ta oli tempot tegev pool kuni poolajapausini. Kolm päeva varem karikafinaalis FCI-le kõva lahingu andnud, ent siiski kaotanud Tammeka näis olevat väsinud. Asjaolu, et meeskonnad läksid puhkama väravateta viigiseisul, tundus paarisajale Tuleviku poolehoidjale peaaegu kriminaalne, arvestades asjaolu, et väravaarve avamiseks oli ridamisi võimalusi.

Parim neist avanes 33. minutil, kui Tammeka kaitsja Jürgen Lorenz blokeeris Kasahhi leegionäri Kasimkhan Talasbaevi löögist tulnud palli oma karistusalas käega ning kohtunik määras Tuleviku kasuks penalti. Paraku ei suutnud hooaja alguses kolmes identses olukorras raudseid närve ja kindlat jalga demonstreerinud Talasbaevil seekord palli väravavõrku toimetada. Pete ebaõnnestus ja löök oli nõrk ning Tammeka väravavaht Karl Johan Pechter suutis palli püüda suurema vaevata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles