Karksi vallakeskus saab hiigelsuure väliekraani

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karksi vallavanem Taimo Tugi loodab, et augustikuus seisab valla kultuurikeskuse seinal 12-ruutmeetrine ekraan, millel hakkavad jooksma pildid ja videod Mulgimaa elust. Seal näidatakse valla ürituste reklaame ning tehniliselt on võimalik teha ka otseülekandeid.
Karksi vallavanem Taimo Tugi loodab, et augustikuus seisab valla kultuurikeskuse seinal 12-ruutmeetrine ekraan, millel hakkavad jooksma pildid ja videod Mulgimaa elust. Seal näidatakse valla ürituste reklaame ning tehniliselt on võimalik teha ka otseülekandeid. Foto: Elmo Riig

Karksi vallavalitsus sai 25 000 eurot toetust, mille abil tahab ta hiljemalt augustis püstitada vallakeskusesse hiiglasliku väliekraani. See hakkab seal teenima kohalike ja turismiedendamise huve. 

Vallavanema Taimo Tugi hääl kõlas telefonis rahulolevalt. «Kui taotluse tegime, siis lootsime väga, et meie projekt leiab toetust,» kõneles ta. «Ekraani paigaldamine oli meil juba ammu plaanis ja kavandatud osakesena Eesti Vabariigi 100. aastapäeva pidustustest.»

Leedidest koosneva, ligikaudu 12-ruutmeetrise kogupindalaga hiigelekraani mõõtmed on 4,8 x 2,4 meetrit ja see paigaldatakse Karksi kultuurikeskuse seinale. Projekt läheb maksma 30 009 eurot, millest ligikaudu 5000 eurot maksab vald omaosalusena ning lõviosa tuleb põllumajanduse registrite ja informatsiooni ametilt Leader-meetmest. Hinna sees on ka ekraani paigaldamine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles