Spordipisikuga nakatunud noored võtsid vastu õnnitlusi ja lilli

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile oli Viljandi spordihoones spordikooli lõpuaktus. 69. lennu lõpetas 31 noort inimest üheksal erialal. Tänavused parimad lõpetajad on vibulaskja Maris Tetsmann, sõudja Markus Toom ja võrkpallinaiskond

Võistkonda tõsteti paremate lõpetajate seas esile selle huvikooli pikas ajaloos esimest korda. Treener Merle Keerutaja juhendatava naiskonna koosseisus on aga kolm Eesti noortekoondise liiget Loora Orav, Ragne Dimitrijev ja Smilla Sangernebo ning Triin Undla, Mari Änilane, Laureen Reier, Lisete Mein, Kelli Välba, Liis Tõllasson ja Lisete Mein on naiskonnaga kodustel tiitlivõistlustel kõrgeid kohti korjanud.

Vibulaskja Maris Tetsmanni värskeim saavutus on nädalavahetusel teenitud Eesti karikavõistluste võit nii täiskasvanute kui naisjuunioride konkurentsis. Lisaks on tema kontol rahvusvahelisi mõõduvõtte ning hulk kõrgeid kohti kodustel tiitlivõistlustel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles