Kaspar Taimsoo: kõik on hästi, saime paadi lõpuks liikuma

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti neljapaat, kus istusid Euroopa meistrivõistluste poolfinaalis ja B-finaalis eessõudjana Kaspar Taimsoo, Sten-Erik Anderson, Allar Raja Kaur Kuslap, teenis kokkuvõttes kõrge seitsmenda koha.
Eesti neljapaat, kus istusid Euroopa meistrivõistluste poolfinaalis ja B-finaalis eessõudjana Kaspar Taimsoo, Sten-Erik Anderson, Allar Raja Kaur Kuslap, teenis kokkuvõttes kõrge seitsmenda koha. Foto: Fred Killing

Pühapäeval Tšehhis Račices Euroopa sõudmise meistrivõistlustel B-finaali võitnud ja mulluse esikoha seitsmenda vastu vahetanud Eesti neliku eessõudja Kaspar Taimsoo sõnul on tagasilöök märkimist väärt, ent sportlikus plaanis olid nad ikkagi edukad.

Vahesõidus saadud napp kaotus Suurbritannia meeskonnale tähendas eestlastele poole sekundiga finaalist väljajäämist. Meeskonnas tehtud vangerdus tõi aga uut hingamist. Tervisemurega kimpus oleva Geir Suursilla välja vahetanud Allar Raja aitas Kaspar Taimsoo sõnul paadi kenasti liikuma. Paraku jäi neile kokkusõidu harjutamiseks ainult lühike soojendus ja seda oli tehnilises soorituses tunda.

Pühapäevaseks B-finaaliks andis peatreener Matti Killing nelikule suunise, et olümpiavõitjale Saksamaale ja 2014. aasta maailmameistrile Ukrainale on vaja korralik lahing anda. Lisaks neile tegid B-finaalis kaasa Rumeenia, Tšehhi ja Venemaa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles