Viljandlanna murdis kooliõe aastatetaguse rekordi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
14-aastane Kelly Heinpõld sai Pärnu staadionil 750-grammise kettaga kirja 43.93, mis on väärika ajalooga «TV 10 olümpiastardi» võistlussarja kõigi aegade parim tulemus ja Viljandimaa selle vanuserühma tütarlaste rekord.
14-aastane Kelly Heinpõld sai Pärnu staadionil 750-grammise kettaga kirja 43.93, mis on väärika ajalooga «TV 10 olümpiastardi» võistlussarja kõigi aegade parim tulemus ja Viljandimaa selle vanuserühma tütarlaste rekord. Foto: Tiit Aru

14-aastane Viljandi Paalalinna kooli õpilane Kelly Heinpõld näitas laupäeval Pärnu staadionil noorte võistlussarjas «TV 10 olümpiastarti» niisuguseid kettakaari, mida sel võistlusel polnud ükski tüdruk varem suutnud.

Kolmandal katsel sai Heinpõld kirja 43.93, mis on selle 46-aastase ajalooga kergejõustikusarja tütarlaste kõigi aegade parim tulemus. Enne teda oli rekordit pikalt hoidnud temaga samas koolis õppinud Anu Vares, kelle tulemus 39,52 sündis 1993. aastal samuti Pärnus.

Tiit Aru
Tiit Aru Foto: Marko Saarm
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles