Kaare kooli aulast saab kaks poolesaja õpilasega klassiruumi

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paalalinna kooli direktor Aavo Palo näitas Kaare koolis ruumi, kus 1. septembril alustab tööd kaks esimest klassi – neile jääb lavaga aulapool. Saali keskele ehitatud vaheseina taga võtab siis, kui Paalalinna kool päriselt remonti läheb, koha sisse kaks klassitäit neljandikke.
Paalalinna kooli direktor Aavo Palo näitas Kaare koolis ruumi, kus 1. septembril alustab tööd kaks esimest klassi – neile jääb lavaga aulapool. Saali keskele ehitatud vaheseina taga võtab siis, kui Paalalinna kool päriselt remonti läheb, koha sisse kaks klassitäit neljandikke. Foto: Elmo Riig

Tuleval õppeaastal remonti mineva Paalalinna kooli direktor Aavo Palo käis eile uurimas, kuidas Kaare kooli aulast tehakse kaks ruumi, kuhu tuleb paigutada ühtekokku neli klassitäit lapsi.

180-ruutmeertise aula keskele on kerkinud juba ehitusvillaga polsterdatud sein, millest ühel pool võtab koolipingis koha sisse kaks esimest ja teisel pool kaks neljandat klassi. Kui lapsevanemad kuulsid mai keskel peetud esimeste klasside koosolekul, et ligi 60 kooliminevat last hakkab 1. septembrist õppima ühes ruumis, tekitas see neis küsimusi, millele kool pole suutnud veel põhjalikke vastuseid anda.

Reet Lubi on üks vanem, kes saadab oma lapse sügisel Paalalinna kooli esimesse klassi. «Mõned lapsevanemad on ärevil, sest see õppemeetod on harjumuspärasest teistmoodi,» tõdes ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles