Juhtkiri. 2. juuliks

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala logo
Sakala logo Foto: «Sakala»

Kui sportlased ajastavad vormi hooaja kõige tähtsama võistluse järgi, siis Viljandis on suviseid heakorratöid planeeritud selle järgi, millise ürituse ajal peab linn kindlasti ilus välja nägema. Ajal, mil Viljandis on palju (tähtsaid) külalisi, peavad lossimägede nõlvad olema värskelt niidetud, suuremad teeparandused lõpetatud ja nii edasi. Kõige sellega tuleb piisavalt aegsasti tegelda, sest säärased tööd nõuavad kokkuvõttes palju aega ja vaeva.

Varem on linna heakorra tippvorm sätitud loogiliselt pärimusmuusika festivaliga ühele ajale. Loogiline kah: folk on Viljandi ikooniline üritus, mis kahekordistab siin viibivate inimeste arvu.

Mitmel viimasel aastal on küll juhtunud, et linn on saanud ilusaks mõni nädal pärast festivali. Säärastel puhkudel on rohu vohamist lossimägedes põhjendatud liigilise mitmekesisuse hoidmisega ja leitud muidki samalaadseid seletusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles