Järveäärsed elanikud võivad rannapeolt kirja oodata

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
18. märtsil tähistas «Hype the Funk» lennukitehases oma 17. aastapäeva. Ürituse piletid müüdi välja juba eelmüügist. «Hype the Funk» rannapidu leiab aset Viljandi järve ääres 3. juunil.
18. märtsil tähistas «Hype the Funk» lennukitehases oma 17. aastapäeva. Ürituse piletid müüdi välja juba eelmüügist. «Hype the Funk» rannapidu leiab aset Viljandi järve ääres 3. juunil. Foto: «Hype the Funk»

Tuleval laupäeval leiab Viljandi järve ääres aset rannapidu «Hype the Funk». Linnavalitsus on esitanud ürituse korraldajale ülesande saata ümberkaudsetele elanikele sündmuse kohta kirjalikud teated.

Kultuuri- ja noorsootöö spetsialist Vilja Volmer selgitas, et linnavalitsus andis ürituse korraldamise loa tingimusel, et korraldajad teavitavad kohalikke elanikke sündmuse toimumisest kirjalikult. «See tähendab, et nad prindivad info välja ja panevad selle kas postkastidesse, autode kojameeste vahele või mõnel muul moel, kuidas nad heaks peavad. Põhiline on see, et inimesed saavad selle info kätte.»

Volmer märkis, et ta ise on üritusi korraldades pannud teabelipiku autode kojameeste vahele. «Nii on kõige kindlam, et info kindlasti inimesteni jõuab. Et ta ei viska seda kogemata koos rämpspostiga ära. Aga nõue on, et see peab olema kirjalik.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles