Suvefestil juhtub: segastel asjaoludel purunenud teler ja tagaotsitud sõber, kes läks koju

Hans Väre
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ulgel peetavale «Suvefestile» sai politsei esimesel päeval neli väljakutset. Pilt on tehtud 2015. aastal.
Ulgel peetavale «Suvefestile» sai politsei esimesel päeval neli väljakutset. Pilt on tehtud 2015. aastal. Foto: Marko Saarm / Sakala

Võrtsjärve ääres Ulge puhkealal toimuva kahepäevase «Suvefestiga» seoses on politsei saanud neli väljakutset, mis Viljandi politseijaoskonna välijuhi Jüri Eeki sõnul olid valdavalt põhjustatud alkoholi liigtarvitamisest.

Esimene neist laekus politseile veidi enne kella 3, mil joobes peokülaline ei olnud rahul sellega, et festivali turvameeskond ei lasknud ülemäära alkoholi tarvitanud ning agressiivseks muutunud pidulist enam kontserdialale. Politsei vestles osapooltega, misjärel lubas napsine pidutseja sõidukisse magama minna.

Umbes tund hiljem said politseinikud uue väljakutse festivali paika, ent seekord olid sõbrad mures Põltsamaalt pärit mehe kadumise pärast. Ühiselt otsiti läbi nii ümberkaudsed puhkealad, külateed kui metsasihid, ent meest ei leitud. Veidi enne kella 6 teatas kadunud mehe lähedane, et too on jõudnud koju ning temaga on kõik korras.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles