NÄDALA SÕNAVÕTT. Viljandlased tulevad välja

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peep Aru
Peep Aru Foto: Marko Saarm

Alljärgnev on Viljandi linnavolikogu reformierakondlasest liikme ja kahekordse Viljandi ekslinnapea Peep Aru sõnavõtt viimasel volikogu istungil, kus arutati, kas Eesti Vabariigi 100. aastapäeva tähistamine peaks linnas aset leidma 23. või 24. kuupäeval. Aru kõneles peast.

Hea kaasvolikogu. Mida vanemaks ma saan, seda konservatiivsemaks ma muutun. See on minu puhul üllatav. Ning kui meenutada olnud aegu ja vaadata ka viimaseid aastapäeva tähistamisi, siis mulle meeldiks ikkagi see, kui 24. veebruaril tähistataks Viljandis Eesti Vabariigi aastapäeva väga pikkade aastate jooksul traditsiooniks muutunud kombel, alustades kirikust ja lõpetades Ugalaga.

Mäletan, et omal ajal, kui me tahtsime päevakavas teha mõningaid muudatusi, sain linnapeana alati päris mitme konservatiivse poliitiku pahameele osaliseks. Püüti väga jäigalt traditsioonidest kinni hoida. Ja nüüd tahan minagi nendest kinni hoida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles