Mängujuht hüppab Türgi kuurordis tundmatusse vette

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel nädalal kirjutas Viljandi käsipallimeeskonna mängujuht Kristo Voika alla oma esimesele elukutselise sportlase kokkuleppele, mis viib ta tulevaks hooajaks mängima Türgi kõrgliiga klubisse.
Sel nädalal kirjutas Viljandi käsipallimeeskonna mängujuht Kristo Voika alla oma esimesele elukutselise sportlase kokkuleppele, mis viib ta tulevaks hooajaks mängima Türgi kõrgliiga klubisse. Foto: Elmo Riig

​Esmaspäeval Saksamaale Ulmi käsipalliklubi juurde katsetamisele lennanud Viljandi HC meeskonna liider Kristo Voika maandus kolmapäeval kodumaal, taskus leping Türgi kõrgliiga hooajaks valmistuva Serik Belediyesi SK meeskonnaga.

Nagu Voika ütles, oli ta juba enne Ulmi minekut üsnagi veendunud, et allkirjastab türklastega kokkulepe, mis seob ta kuurortlinna Antalya meeskonnaga esialgu üheks hooajaks ja sätestab võimaluse jätkata seal ka järgmisel. Sõit oli aga varem kokku lepitud.

Katsetamisest Stuttgardi lähistel asuva Ulmi linna võistkonna juures kõneles ta kui huvitavast kogemusest, ent Saksamaa klubikäsipalli tugevuselt neljanda liiga võistkonnaga liitumine temas mõistagi vaimustust ei tekitanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles