Kutsekoolid selgitavad Olustveres suvepäevadel parima

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Olustvere teenindus- ja maamajanduskoolis peetakse neljapäevast laupäevani Eesti kutsekoolide suvepäevi, kus võtavad omavahel mõõtu 18 kutsekooli kümneliikmelised võistkonnad. Päevade kokkuvõttes selgitatakse ka parim, mullu võitis Olustvere kool.

Kohal on Tallinna tööstushariduskeskus, Võru kutsehariduskeskus, Ida-Virumaa kutsehariduskeskus, Sillamäe, Narva ja Jõhvi õppekoht, Rakvere ametikool, Viljandi kutseõppekeskus, Pärnu kutsehariduskeskus, Järvamaa kutsehariduskeskus, Tartu kutsehariduskeskus, Valgamaa kutseõppekeskus, Räpina aianduskool, Tallinna polütehnikum, Tallinna ehituskool, Haapsalu kutsehariduskeskus, Luua metsanduskool, Kehtna kutsehariduskeskus ning Olustvere teenindus- ja maamajanduskool.

Tänavuste suvepäevade peakorraldaja Anu Kivi ütles, et kutseõppeasutuste suvepäevi peetakse neljateistkümnendat korda ning kavas on palju sportmänge näiteks pimevõrkpall, maastikuvibu, nipsuturniir, mälumäng ja orienteerumine. Igal alal selgub paremusjärjestus, kokkuvõttes võidab kõige rohkem puhkte kogunud kool.

Lisaks võistlustele on noortele ka mitmesugust meelelahutust. Esimesel õhtul oli disko, täna öösel on tantsupidu ansamblitega, soojenduseks on noortebänd Tarvo & Norman ning seejärel astub üles Svjata Vatra. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles