Vares ründas koera ja meest

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellel teel ründas vares Uno Viigandit ja tema koera. Foto tegemise ajal hiljem kraaksus üks vares (väiksemal pildil) mehe ning tema lemmiklooma peale puudevõras ja tegi mõne kõrgema lennu.
Sellel teel ründas vares Uno Viigandit ja tema koera. Foto tegemise ajal hiljem kraaksus üks vares (väiksemal pildil) mehe ning tema lemmiklooma peale puudevõras ja tegi mõne kõrgema lennu. Foto: Marko Saarm

​Viljandis oma tavapärasel marsruudil patseerinud mees sai ühtäkki ehmatuse osaliseks, kui üks vares ründas esmalt koera ja seejärel teda ennast.

Männimäel aasta jagu elanud Uno Viigand ütles, et läks kolmapäeva hommikul koeraga jalutama, võttes ette harjumuspärase teekonna Riia maantee kõnniteel kaskede all. Ta astus kesklinna poolt Konsumi poe suunas.

«Olime poest möödunud, kui minust parasjagu tagapool olev koer järsku niutsatas,» rääkis Viigand. «Vaatasin tagasi ja nägin, et vares sööstis minu selja tagant mööda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles