Eesti meister silmadega oma pead ei vaeva

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordikooli laskesportlane Sten-Erik Link sai Eesti noorte meistrivõistlustelt oma medalikuhja kaks kuldset juurde, seda olümpia kiirlaskmises ja sportpüstoli harjutuses.
Viljandi spordikooli laskesportlane Sten-Erik Link sai Eesti noorte meistrivõistlustelt oma medalikuhja kaks kuldset juurde, seda olümpia kiirlaskmises ja sportpüstoli harjutuses. Foto: Marko Saarm

​Viljandi spordikooli laskmisosakonna juhendaja teatas Eesti noorte tulirelvadest laskmise meistrivõistluste tulemusi kokku võttes uhkelt, et Sten-Erik Link on igal aastal medaleid toonud. Mõistagi ei jäänud erandiks tänavunegi mõõduvõtt.

Treener Ellen Kangilaski kinnitust mööda püstitas 18-aastane gümnasist Sten-Erik Link nädalavahetusel Tallinnas Männiku tiirus peetud tiitlivõistlustel sportpüstolist laskmises uue isikliku rekordi 562 silma ja tagas endale enam tabatud sisekümnetega kulla, ehkki lõpptulemus oli tal konkurendiga täpselt sama. Kuldmedal tuli ka olümpia kiirlaskmises.

Noormees ise ütles, et tema oma rekordeid ei tea ja pole ka medaleid kokku lugenud, ehkki kõik on kodus kenasti rivis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles