Circle K avab uuenenud teenindusjaamad Viljandis

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Circle K Eesti AS

Aprillis alanud Statoili teenindusjaamade üleminek Circle K kaubamärgile on jõudnud Viljandimaale ning järgmisel nädalal avatakse pidulikult Männimäe, Leola ja Endla teenindusjaamad.

Viljandimaal alustab ettevõte uuenenud teenindusjaamade avamistega tuleval nädalal: Männimäe teenindusjaam avatakse 29. mail, Leola teenindusjaam 31. mail ning Endla teenindusjaam 1. juunil. Circle K Viiratsi automaatjaam saab uutesse värvidesse hiljemalt septembris.

«Plaanime kõik oma täisteenindusjaamad uuendada juuli lõpuks ning Circle K automaatjaamade uuendamine algab juuli keskel ja lõpeb septembris,» ütles Circle K Eesti ASi peadirektor Kai Realo.

Realo teatel on tarbijad võtnud uuenduse läbinud jaamad kiirelt omaks, tagasiside on seni olnud positiivne.

Kõik Statoili teenindusjaamad Euroopas võtavad kasutusele kaubamärgi Circle K, millest saab uus globaalne mugavuspoodide kaubamärk. Kaubamärgi vahetus ei too kaasa mingeid muudatusi organisatsiooni struktuuris ega töötajate arvus.

Circle K Eesti AS kuulub Kanada päritolu rahvusvahelisse kontserni Alimentation Couche-Tard, kes annab tööd üle 100 000 inimesele ning kelle kaubamärgi Circle K all tegutseb Põhja-Ameerikas, Euroopas ja Aasias üle 12 500 mugavuspoe ja teenindusjaama.

Eesti suurima turuosaga mootorikütuste jaemüüja Circle K Eesti AS omab ja opereerib Statoili ja Circle K kaubamärkide all töötavat 56 täisteenindus- ja 19 automaatjaama ning üht mugavuspoodi. Ettevõttes töötab ligi 700 inimest, neist enamik teenindusjaamades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles