Uue tänava mägi saab siledaks juba sel aastal

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu saab siledama ilme see Uue tänava lõik, mis jääb Kösti ristmiku ning Allika tänava vahele.
Tänavu saab siledama ilme see Uue tänava lõik, mis jääb Kösti ristmiku ning Allika tänava vahele. Foto: Sakala

Uue tänava mägi, mille kaudu siseneb Viljandisse suurem osa Tartu poolt tulijaist, saab sel suvel siledama asfaldi ning osaliselt uued äärekivid.

Poolt linna läbiv konarliku asfaldi ning lagunenud või olematute kõnniteedega Uus tänav on Viljandi üks suuremaid häbiplekke olnud juba aastaid. Kui tänava kesklinnapoolses põhiosas on projekteerimishange alles ettevalmistamisel ning esimesed remonditööd algavad parimal juhul järgmisel aastal, siis linna serva jäävale poole kilomeetri pikkusele lõigule antakse uus nägu juba tänavu.

Abilinnapea Kalvi Märtini jutu kohaselt on kavas algaval suvel Kösti ristmiku ja Allika tänava vahelisel lõigul pealmine asfaldikiht üles freesida ning uuega asendada. Samuti näeb tööplaan ette kaevukaante kõrguse kohendamist ning sõidutee ja haljasala piiritlemist äärekividega seal, kus seda seni pole tehtud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles