Erki Laanemäe võidutses Elva tänavasõidul

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erki Laanemäe võitis Elva etapi.
Erki Laanemäe võitis Elva etapi. Foto: Erakogu

Laupäeval, mil Viljandis peeti Mulgi rattamaratoni tegi osa siinse rattaklubi noori kaasa Elva tänavasõidul.

«Kuigi noored oleks meelsasti sõitnud kodust rattamaratoni, pidime väikese osa oma grupist Elvasse saatma. Need kellel on kõige rohkem lootust kriteeriumi kokkuvõttes medaleid püüda ei saanud kuidagi etappi vahele jätta,» selgitas Viljandi rattaklubi treener Marek Johanson. «Noortel tehakse viie etapise kriteeriumi koondkokkuvõte nii, et kehvem võistlus arvestatakse maha, meil aga jäid päris mitmel läinud nädalal Kuressaares võistlus vahele,» lisas ta.

Elvas peetud võistlusel teenis viljandlastes kõrgeima tulemuse Erki Laanemäe, kes võistlusklassis M-16 teenis esikoha.

14-aastaste tütarlastest olid Viljandi klubi ratturitest Kristi Reier kolmas ja Elina Tasane neljas, sama vanusegrupi noormeeste mõõduvõtul teenis Tony Tamm Elvas üheksanda koha.

16-aastaste tütarlaste sõidul lõpetas Kristel Sandra Soonik neljanda ja Erki Laanemäe võiduga lõppenud noormeeste sõidus oli Toomas Vool kaheksas.

Eesti noorte kriteeriumisõidu viimane viies ehk finaaletapp peetakse 3. Juuniol Viljandimaal Holstre-Polli rollerirajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles