Gümnaasium ootab linlasi ja sõpru öölaulupeole

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Gümnaasiumi kutsub viiendale öölaulupeole.
Viljandi Gümnaasiumi kutsub viiendale öölaulupeole. Foto: Siim Teder

Eeloleval reedel, 26. mail on kõik lauluhuvilised oodatud viiendale Viljandi Gümnaasiumi öölaulupeole.

Kell 21 gümnaasiumi hoovi rohelisel platsil algavale peole oodatakse kõiki linlasi ja sõbralikke laulu armastavaid inimesi.

Korraldajate kinnitust mööda on laulupeo kava koostatud selliselt, et pealtvaatajad saavad kaasa laulda. Enamasti on repertuaaris tuntud ja rahva seas armastatud lauludega. Laval on kandvateks jõududeks kooli enda õpilased. Koos publikuga hoiavad lauluviit gümnaasiumi noortekoor, saatebänd, erinevad solistid, vokaalansamblid ning ansamblid Sent From Viljandi, Pärimootor. Samuti astuvad üles kooli vilistlased, akadeemia tudengid ja õpetajaid.

Sel aastal on külalisesinejad Tartu Tamme Gümnaasiumist, kust tulevad Gunnar Pettai juhendatav puhkpilliorkester ja samuti sealne noortekoor mida juhendavad Anneli Leima ja Karin Taukar. Samuti on esinejaid Suure-Jaani Muusikastuudiost ja Viljandi Muusikakoolist.

Pealtvaatajatele on soovitatav kaasa võtta oma piknikukorv, et muusikalise elamust erinevate maitsetega vürtsitada. Kohapeal saab kaasalaulmiseks osta lauliku või laulda digi-laulikust

Orienteeruvalt kella 23-ni kestev öölaulupidu on tasuta ning sinna on oodatud kõik Viljandi elanikud ja külalised, kooli õpilased, õpetajad, lapsevanemad ja vilistlased. Vihma korral saab pidu teoks koolimajas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles