Tudengid tõid hooldekodusse päikest ja pisaraid

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tudengite projekt aitas Pärsti hooldekodu elanikel rutiinist välja tulla ning tõi sära silmadesse. Pildil esiplaanil vasakult hooldekodu elanik Antonina, tudengid Kristiina Mammutov, Mare Poopuu, Liis Loos, hooldekodu elanik Heterle, tudeng Madli Põldoja ja taks Ronja.
Tudengite projekt aitas Pärsti hooldekodu elanikel rutiinist välja tulla ning tõi sära silmadesse. Pildil esiplaanil vasakult hooldekodu elanik Antonina, tudengid Kristiina Mammutov, Mare Poopuu, Liis Loos, hooldekodu elanik Heterle, tudeng Madli Põldoja ja taks Ronja. Foto: Marko Saarm

Eilne päev oli Pärsti pansionaadi elanikele pisut teistsugune. Neile olid külla tulnud tudengid Tallinnast ja Viljandist, kellega koos sai viktoriinil osaleda, jutustada eluolust ja musitseerida.

Tallinna ülikooli tudengid Madli Põldoja, Liis Loos, Kristiina Mammutov ja Mare Poopuu korraldasid Pärsti pansionaadis üliõpilaste kohustuslikku projekti Erialaselt Lõimuv Uuendus.

«Kuna suurem osa meist töötab peamiselt lastega, siis me ei ole eakatega kokku puutunud ja seepärast otsustasime elamusrohket päeva just vanuritele pakkuda,» rääkis sotsiaalpedagoogika ja lastekaitse magistrant Madli Põldoja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles