Vallavanem lasi end pikalt oodata

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ennast kirglikuks jooksumeheks nimetanud Kõpu vallavanemale Siim Avile kujunes rattamaraton parajaks katsumuseks, mis andis vähemasti võidu iseenda üle.
Ennast kirglikuks jooksumeheks nimetanud Kõpu vallavanemale Siim Avile kujunes rattamaraton parajaks katsumuseks, mis andis vähemasti võidu iseenda üle. Foto: Madis Luik

Laupäeval asetleidnud 17. Mulgi rattamaratoni viimane lõpetaja, Kõpu vallavanem Siim Avi sai finišijoonel sama sooja vastuvõtu kui esimesena pärale jõudnud Caspar Austa. Ent sellal kui Austa Viljandi Vabaduse platsil käed taeva poole tõstis, väntas tema alles distantsi esimesel poolel.

Lõppu jõudis ta ajaks, kui finiš oleks pidanud juba ligemale pool tundi suletud olema ning korraldusmeeskond oli alustanud stardi- ja finišikoridori kokkupakkimist. Kohtunikud ootasid aga tubli spordimehe ära ning too teenis ka ohtralt tunnustavaid patsutusi ja julgustavaid käepigistusi.

«Nüüd on selge: rattasõit ei sobi mulle eriti. Jään jooksmise juurde,» lausus maratoni 50-kilomeetrise põhidistantsi grammike vähem kui viie tunniga läbinud Avi ning lisas, et katkestada tal plaanis polnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles