Suvel sõidab Viljandisse rohkem ronge

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong.
Elroni rong. Foto: Marko Saarm / Sakala

Alates 27. maist sõidavad Elroni edela suuna rongid suvise graafiku järgi, mis toob täiendust ka Tallinna–Viljandi liinile. Elroni Tallinna–Pärnu rongide sõidugraafikusse lisandub samuti väljumisi.

Tallinnast Viljandisse ja vastupidises suunas sõitjate võimalused paranevad, sest iga päev kell 9.51 väljuv Tallinna–Türi rong sõidab suve lõpuni Viljandini. Viljandist Tallinna poole väljub rong kell 12.23. Ka kell 18.30 väljuv Tallinna–Türi rong sõidab reedeti Viljandini ja nädalavahetuse viimane rong Viljandist Tallinna läheb pühapäeviti kell 20.

«Sel suvel on edela suunal tagatud stabiilne sõiduplaan ning asendusbusse kasutada ei tule,» kinnitas Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo. «Nii tööpäevadel kui ka nädalavahetustel teenindame reise tavapärase graafiku alusel täies ulatuses rongidega, see tähendab mugavamat reisimisvõimalust ja lühemat sõiduaega.»

Suvine sõiduplaan edela suunal kehtib 27. maist 3. septembrini ja selle leiab Elroni kodulehelt sõiduplaanide otsingust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles