Sakala mängud on heade sõpradega kohtumise paik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Mitte konkurent, vaid koostöö,» rõhutas maavanem Erich Palm laupäeva hommikul Viljandi spordihoones Sakala mängude avatseremoonial selle spordipeo tähtsat märksõna.

Ta lisas oma tervituskõnes, et ehkki Sakala mängud on jäänud palju väiksemaks, kui olid näiteks 1994. aastal, mil neid käisid austamas president ja olümpiakomitee president ning muu hulgas toimus suur avarongkäik, loodab ta, et korraldajatel jätkub jõudu edaspidisekski.

13. Sakala mängude kavas oli 11 spordiala ning omavalitsused olid üldvõitja selgitamiseks jagatud elanike arvu järgi kahte rühma. Suurtest omavalitsustest ehk nendest, kus elanikke on enam kui 2500, võitis Viljandi linn Suure-Jaani ja Viljandi valla ees. Väikestest omavalitsustest, kus elanike arv jääb alla 2500, oli parim Võhma linn ning talle järgnesid Halliste ja Kolga-Jaani vald.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles