Fototabamus. Kesklinnas käivad jalgpalliliidu filmivõtted, peaosas Viljandi ründaja

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Jalgpalli Liit filmis Viljandis järjekordset kõrgliiga maineklippi, mille peaosas on Viljandi JK Tuleviku ründaja Roger Teor.
Eesti Jalgpalli Liit filmis Viljandis järjekordset kõrgliiga maineklippi, mille peaosas on Viljandi JK Tuleviku ründaja Roger Teor. Foto: Marek Tiits / Sakala

Eesti Jalgpalli Liit filmib täna Viljandi eri paikades järjekordset jalgpalli Premium-liigat tutvustavat maineklippi. Seekordse, arvult juba neljanda minifilmi peaosas on Viljandi Tuleviku ründaja Roger Teor. 

Võttemeeskond on täna hommikust saati mööda Viljandi erinevate märgilise tähendusega ja kõigile hästi tuntud paiku sõitnud. Reklaamfilmis, mida hakatakse näitama rahvusringhäälingu telekanalites, internetis ja Apollo kinodes, astuvad Roger Teori kõrval üles veel mitu viljandlaste hulgas tuntud ja armastatud inimest. Käigus on nii tavalised filmikaamerad, droonid kui ka pisikesed action-kaamerad.  

Tallinnast võttepäeva kulgemist jälgima sõitnud Premium-liiga arendusjuht Veiko Soo ütles, et eelmised kolm maineklippi on filmitud jääaugus, saunas ning Tartu Ülikooli katselaboris. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles