Tulevik langes Kaljule lõpuni võideldes

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju ja Viljandi Tuleviku jalgpallikohtumine
Nõmme Kalju ja Viljandi Tuleviku jalgpallikohtumine Foto: Marko Saarm

Jalgpalli Premium-liiga 12. vooru kohtumises läksid Viljandi linnastaadionil vastamisi liigatabeli hetke kolmas ning üheksas ehk Nõmme Kalju ja Viljandi Tulevik.

Viljandi meeste viimatine kohtumine Kaljuga lõppes õige valusalt, Hiiu mändide all võeti vastu liigahooaja suurimat kaotust tähistav 0:8 skooriga allajäämine. Kalju tuli ka Viljandisse peetavale mängule ilmselge favoriidina, kuid Tulevik suutis külalised kogu esimese poolaja vältel ennastsalgavat ja meeskondlikku kaitsetööd tehes nulli peal hoida.

Teise poolaja algul aga vahetas nõmmekate peatreener Sergei Frantsev kogu esimese poolaja vältel kahvatult esinenud ääreründaja Igor Subbotini välja võimsa Tarmo Neemelo vastu ning Kalju mäng paranes hetkega. Just Neemelo 56. minutil väravalatti raksatanud pealelöögi järel suutis brasiillasest ründaja Carlos Perreira värava ees puhkenud saginas lüüa Kalju avavärava.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles