Sakslased eelistavad Viljandit Põlvale ja Valgale

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeval laskusid sakslastest praktikandid köiega Viljandi rippsillalt. Pildil vasakult Evelyn Heidebrecht, Yannick Musch ja Silas Pröhl. Köit aitab kinnitada kultuuriakadeemia õppejõud Sergei Drõgin.
Neljapäeval laskusid sakslastest praktikandid köiega Viljandi rippsillalt. Pildil vasakult Evelyn Heidebrecht, Yannick Musch ja Silas Pröhl. Köit aitab kinnitada kultuuriakadeemia õppejõud Sergei Drõgin. Foto: Merlin Kuld

Saksamaa Mannheimi ülikooli tudengid on Eestis praktikal ning teevad tutvust nelja linnaga. Kolm Viljandis käinud tudengit nautisid meie linna Põlvast ja Valgast rohkem.

Karjäärinõustajateks õppivad praktikandid on Viljandis teisipäevast ning lahkuvad homme õhtul. Peale Viljandi on nad veel Põlvas, Valgas ja Võrus.

Viljandimaal tutvusid praktikandid Olustvere ja Ämmuste kooliga, andsid Tarvastu koolis saksa keele tunde ja võtavad osa kultuuriakadeemia loengust. Neljapäeval laskusid nad alla rippsillalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles