Võidukarika teenisid Kesklinna ja Heimtali kool

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeval peeti Karksi-Nuia staadionil Viljandimaa koolide kergejõustiku karikavõistlusi.
Kolmapäeval peeti Karksi-Nuia staadionil Viljandimaa koolide kergejõustiku karikavõistlusi. Foto: Aivar Hommik

Kolmapäeval peeti Karksi-Nuia staadionil Viljandimaa koolide kergejõustiku karikavõistlusi. Mõõduvõtul osutus suurtest õppeasutustest parimaks Viljandi Kesklinna kool ja väikeste arvestuses teenis peavõidu Heimtali kool.

Nädal varem asetleidnud Eesti koolispordi liidu üleriigilisel koolidevahelisel mõõduvõtul teises liigas esikoha saavutanud Kesklinna koolile pakkus maakondlikul mõõduvõtul suurimat konkurentsi Paalalinna kool. Koondtabelis jäi kahte edukamat lahutama 41 kohapunkti. Kaheksast suurte õppeasutuste arvestusse kuulunust sai kokkuvõttes kolmanda koha Suure-Jaani, edestades napi kolme punktiga Viljandi Jakobsoni kooli.

Maakonna väikestest põhikoolidest oli esindatud neli. Esikoha pärast pidasid võitlust Heimtali ja Halliste ning selles duellis jäi peale 675 punkti kogunud Heimtali. Halliste kool korjas koondtabelisse 658 ning kolmandaks jäänud Kõpu kool 397 punkti. Neljas oli selles arvestuses Mõisaküla kool.

Võistluste üksikalade tulemustega saab tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles