Tulevik astub kodusele muruväljakule

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi jalgpalliklubi Tulevik peab täna kell 19 oma Premium-liiga hooaja esimese kodumängu muruväljakul. Eesti meistrivõistluste 12. voorus on tema vastane praegu turniiritabelis kolmandal real asuv Nõmme Kalju FC. Nende meeskondade hooaja esimene omavaheline vastasseis lõppes pealinna esinduse suureskoorilise võiduga.

Tuleviku peatreeneri Aivar Lillevere sõnul tasakaalustab Tuleviku ja Nõmme Kalju tasemevahet veidi kodustaadioni mitte just kõige kvaliteetsem murukamar. «Nagu ikka algab mäng nullist ja kindlasti on omad võimalused mõlemal meeskonnal. Meie peame tegema kõik, mis meie võimuses, et enda jaoks positiivne tulemus välja võidelda,» lausus ta.

Meistriliiga esimeses ringis Hiiu staadionil Kaljult 0:8 lüüa saanud viljandlaste kapteni Indrek Ilves ütlemist mööda läheb Tulevik lahingusse, millega tahab kinnitada, et kuulub õigustatult meistriliiga koosseisu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles