Avaaladel võidutsesid Abja vald ja Viljandi linn

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala mängude maastikurattasõidu võistkondlikul mõõduvõtule startis 38 ratturit.
Sakala mängude maastikurattasõidu võistkondlikul mõõduvõtule startis 38 ratturit. Foto: Viljandimaa spordiliit

Neljapäeval tõstmisvõistlusega Abjas ja rattasõiduga Viljandis alanud 13. Sakala mängude spordiprogramm jätkub laupäeval pärast avatseremooniat Viljandi spordihoones.

Neljapäeval Abja tervisekeskuses teoks saanud tõstmisvõistlustel käis eri arvestustes kangi sikutamas 29 sportlast. Võistkondlikult oli 60 punktiga edukam Abja vald, vaid kolme punktiga jäi temast maha Mõisaküla linn, kellele omakorda jäi ühe punktiga alla Viljandi vald.

Ühtekokku oli tõstmisvõistlusel esindatud viie omavalitsuse mehed ja naised. Esikolmikule järgnesid Viljandi linn ja Tarvastu vald, kes olid esindatud ühe sportlasega.

Samuti neljapäeval peetud mängude maastikurattasõidu võistkondlikul mõõduvõtul ümber Viljandi järve oli kiireim esindus Viljandi linnal, järgnesid Suure-Jaani ja Karksi vald. 38 startinuga rattasõidul oli esindatud kuus omavalitsust.

Sakala mängud jätkuvad laupäeval ja pühapäeval Viljandimaa spordiväljakutel. 13. korda teoks saavate mängude avatseremoonia peetakse laupäeval kell 10 Viljandi spordihoones võimlemispeol.

Homme kell 10 algab Suure-Jaani spordihoones lauatenniseturniir ja kell 11 Viljandi linnastaadioni kunstmuruväljakul noorte jalgpalliturniir. Kell 11.30 algab Kesklinna kooli saalis meeste korvpalliturniir ja Männimäel Huntaugul kettagolfivõistlus.

Homme kell 11.30 algavad Viljandi spordihoones mängud meeste ja naiste võrkpalliturniiril. See mõõduvõtt on korraldajate otsusel muudetud kahepäevasest turniirist ühepäevaseks.

Homme kell 11.30 ja pühapäeval kell 10 on Viljandi staadionil kergejõustikuvõistlused. Pühapäeval on kavas petank ja mälumäng. Esimesena mainitud võistlus algab Viljandi ranna väljakul kell 10. Kilbarite mõõduvõtt saab Sakala keskuses alguse kell 14.

Mängude ajakava ja võistlusprotokollid on Viljandimaa spordiliidu kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles