Mullune võitja ennast favoriidiks ei pea

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viis korda Mulgi rattamaratoni võitnud Alges Maasikmets seekord oma võiduvõimalusi kuigi suureks ei pidanud. Mullu finišeerus ta Viljandis esimesena ja teenis ka M-45 klassi võitja trofee.
Viis korda Mulgi rattamaratoni võitnud Alges Maasikmets seekord oma võiduvõimalusi kuigi suureks ei pidanud. Mullu finišeerus ta Viljandis esimesena ja teenis ka M-45 klassi võitja trofee. Foto: Elmo Riig

Mullune Mulgi rattamaratoni võitja Alges Maasikmets lubas selle võidukihutamise stardis olla ka homme, kuid tunnistas ausalt, et potentsiaalsed liidrid jäävad talle püüdmatuks.

Seni on Maasikmetsal Mulgi rattamaraton võita õnnestunud viiel korral. Selle nädala kolmapäeval rajaga põhjalikult tutvunud, nentis ta aga, et tänavu jääb võidust ilmselt vajaka.

«Mina sõidan, nagu jõuan, aga nagu eelmine etapp näitas, on esimesed tänavu minust ikka pea jagu üle, sealt on juba päris keeruline end välja nihverdada. Gert Jõeäär on kindlasti üks favoriit, kui lätlane Dimitri Sorokin talle just peavalu põhjustama ei tule,» rääkis Maasikmets ning lisas, et nagu korraldajad lubasid, on sel aastal trassil päris palju uut. «Tuleb kiire rada, mille raskus või lihtsus on väga individuaalne.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles