Viljandi jalgratturitele plaanitakse osa Tallinna tänavast

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Velokulul» ei saa rattureid liikluses ignoreerida. Tulevikus peaksid jalgratturid linnas olema aga üha tavalisemad.
«Velokulul» ei saa rattureid liikluses ignoreerida. Tulevikus peaksid jalgratturid linnas olema aga üha tavalisemad. Foto: Elmo Riig

​«Teeme Viljandist rattapealinna!» teatas linnaplaneerija Tõnis Savi, kes on «Tour d’ÖÖ» korraldaja ning Eesti linnaratturite liidu asutajaliige, teisipäeva õhtul Rohelise Maja kohviku hoovis, kus arutati Viljandi rattasõbralikkust. 

Savi käis välja idee, et Tallinna tänavale võiks maha märkida rattaraja, sest ruumi seal jätkub ja siis ei peaks ratturid inimeste vahel kõnniteel sõitma.

Viljandi arhitektuuriameti juhataja Olav Remmelkoor (pildil) ütles, et Tallinna tänava tarvis on koostatud ehitusprojekt, mis soovitakse ellu viia piirkondliku konkurentsivõime tugevdamise programmi abil. Millal see aga juhtub, Remmelkoor veel ei tea, sest Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus, kes programmi veab, ei ole välja kuulutanud, millal kandideerida saab. «Esialgu lubati juulis avada, nüüd käib jutt oktoobrist või uue aasta algusest,» lausus Remmelkoor. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles