Viljandis ehitama asunud Toom Tekstiil tõmbab Tallinnas otsad kokku

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puidu tänava kompleksi külge ehitatavasse hoonesse tuleb ligi 5000 ruutmeetrit laopinda. Vajaduse korral võib osa majast kunagi kasutust leida ka tootmispinnana.
Puidu tänava kompleksi külge ehitatavasse hoonesse tuleb ligi 5000 ruutmeetrit laopinda. Vajaduse korral võib osa majast kunagi kasutust leida ka tootmispinnana. Foto: Elmo Riig

Praegu Viljandis kahes asupaigas tegutsev aktsiaselts Toom Tekstiil valmistub tasapisi tootmist ühte kohta koondama. Selle nimel alustas ta hiljuti Männimäe servas suure laohoone ehitust.

Ettevõtte juht Illimar Toom nentis, et plaan Uue tänava tootmiskompleks maha jätta on küpsenud juba pikemat aega, sest mitme koha vahel jagunemine muudab firma logistika ja muu asjaajamise keeruliseks ning töö vähem efektiivseks. Nüüd ongi oluliste ümberkorraldustega algust tehtud. Näiteks alustati hiljuti Puidu tänava kompleksi juurde ligi 5000-ruutmeetrise hoone ehitamist. Ehkki arenduse esmane eesmärk on saada lisalaopinda, rajatakse maja nii, et osa sellest võiks vajaduse korral kohandada tootmispinnaks.

Kokku kavatseb Toom Tekstiil sel aastal ehitusse ja uute seadmete soetamisse investeerida ligi kaks miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles