Tulevik võttis mängule kaasa 150 eurot

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi jalgpalliklubi Tulevik panustas pärnulaste heategevuslikku kohtumisse 150 eurot ja esindusmeeskonna kapten Indrek Ilves andis selle võõrustajatele enne mängu üle.
Viljandi jalgpalliklubi Tulevik panustas pärnulaste heategevuslikku kohtumisse 150 eurot ja esindusmeeskonna kapten Indrek Ilves andis selle võõrustajatele enne mängu üle. Foto: JK Vaprus

Kõik laupäeval Pärnu Rannastaadionile kohaliku Vapruse ja Viljandi Tuleviku Premium-liiga 11. vooru kohtumisele tulnud 812 inimest olid heategijad: nad kinkisid vähihaigetele elupäevi.

Ürituse õnnestumisele pani õla alla Pärnu Vapruse klubi suurtoetaja Coolbet, kes tasus iga pealtvaataja eest vähiravifondile kolm eurot ja lisas 300 eurot Vapruse löödud kahe värava eest. 

Viljandi meeskonna mängijad ja fännid said Pärnusse sõidu eel omakeskis tehtud korjandusega kokku 150 eurot ning meeskonna kapten Indrek Ilves andis selle enne mängu Pärnu esindusele üle.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles