Maratonirada lubab tänavu kiiresti sõita

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
17. Mulgi rattamaratoni peakorraldaja Kristjan Kivistiku sõnul on tänavune maratonirada kiire, aga sõitjale suhteliselt kurnav.
17. Mulgi rattamaratoni peakorraldaja Kristjan Kivistiku sõnul on tänavune maratonirada kiire, aga sõitjale suhteliselt kurnav. Foto: Elmo Riig

Laupäeval teoks saav 17. Mulgi rattamaraton viib põhidistantsile startijad Viljandimaa ilmelistesse paikadesse. Iseasi muidugi, kui palju leiavad nood mahti avanevaid kevadisi vaateid nautida.

Peakorraldaja Kristjan Kivistiku sõnul on tänavune maratonirada kiire, aga suhteliselt kurnav. «Esimest korda viib võistlustrass sõitjad lossimägedesse. Sellele jääb aga ka järvevaateid, karjääre ja palju muud huvitavat. Pinnase koha pealt pakub sõit suurt vaheldust, sest rada kulgeb mööda kruusa-, liiva-, põllu- ja metsateid, aga ka mööda munakive,» kõneles ta.

Läinud nädalavahetusel avatud raja sõidul kaasateinud kinnitasid korraldajatele, et kuiv rada on kiire, aga suhteliselt raske. Hõlpsam on kindlasti traditsiooniliselt ürituse kavva kuuluval 20-kilomeetrisel distantsil, kus võistlusarvestust peetakse noortele, ent kuhu on sõitma oodatud ka vähem treenitud rattasõbrad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles