Päris kiire mees tegi Belgia rajal ajalugu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janno Ligur teenis Prantsusmaal peetud Euroopa Super1600 klassi meistrivõistluste teisel etapil 12. koha. Pilt on tehtud kodustel tiitlivõistluste avaetapil Tartumaal.
Janno Ligur teenis Prantsusmaal peetud Euroopa Super1600 klassi meistrivõistluste teisel etapil 12. koha. Pilt on tehtud kodustel tiitlivõistluste avaetapil Tartumaal. Foto: Marko Leesi

FIA Euroopa rallikrossimeistrivõistluste sarja Super1600 klassi teisel etapil pühapäeval Belgias Jules Tacheny ringrajal teenis Karksi-Nuia autosportlane Janno Ligur oma senise karjääri kõrgeima, teise koha.

Ligur ise ei arvanud sugugi, et see oli tema parim võistlus ning võttis selle kokku lihtsalt: «Suutsin Belgias olla päris kiire.»

Samas polnud ükski Eesti autosportlane varem Euroopa rallikrossisarja etappi teisena lõpetanud. Ligur oli varem jõudnud pjedestaali kolmandale astmele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles