Elamuskeskuse konkurss lõppes jahmatusega

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sooglemäele on plaanis rajada omanäoline ja multifunktsionaalne keskus, kus pakutaks aastaringset tegevust. Mulgi kultuuri instituudi juht Kaja Allilender loodab siiski, et projekteerija leitakse.
Sooglemäele on plaanis rajada omanäoline ja multifunktsionaalne keskus, kus pakutaks aastaringset tegevust. Mulgi kultuuri instituudi juht Kaja Allilender loodab siiski, et projekteerija leitakse. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

«Olime nagu puuga pähe saanud – sellist asja ei taha kuidagi uskuda,» tunnistas Mulgi kultuuri instituudi juhataja Kaja Allilender pärast seda, kui oli selgunud, et Sooglemäele plaanitava Mulgimaa elamuskeskuse arhitektuurivõistlusele ei laekunud ainsatki tööd.

Kuigi konkursi dokumendid oli välja võtnud 11 firmat, ei olnud esmaspäeva õhtuks, kui kukkus 20 000 euro suuruse preemiafondiga arhitektuurivõistluse tähtaeg, korraldajatele saabunud ainsatki kavandit. Instituut oli koos Eesti arhitektide liiduga võistluse välja kuulutanud selleks, et leida Mulgimaa elamuskeskusele parim ruumiline terviklahendus.

Korralik auhinnafond

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles