Salongi avanud tätoveerija: tähtis on leida meistriga usalduslik suhe

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pavel Bojetski on tätoveerijana tegutsenud neli aastat. Selle aja jooksul on ta töötanud Tartus, Viljandis, Soomes ja Hispaanias. Selle kuu algul avas ta Viljandis oma stuudio, mis kannab nime President Ink. Seal  aitab teda naine Marcella Bojetskaja.
Pavel Bojetski on tätoveerijana tegutsenud neli aastat. Selle aja jooksul on ta töötanud Tartus, Viljandis, Soomes ja Hispaanias. Selle kuu algul avas ta Viljandis oma stuudio, mis kannab nime President Ink. Seal aitab teda naine Marcella Bojetskaja. Foto: Marko Saarm

Maikuu algul seadis end Viljandis sisse tätoveerimissalong President Ink, mille omaniku Pavel Bojetski karjäär sai alguse neli aastat tagasi.

«Tegelen allveekalastamisega ja otsustasin lasta endale karpkala tätoveerida. Kui teist korda tätoveerija juures olin, tundsin, et tahan ka ise seda tööd teha,» rääkis Bojetski.

Joonistada meeldis talle juba kooliajal, tätoveerimise juures köitis teda aga teadmine, et sel alal on lõpmatu arenemisvõimalus. «Tundsin, et saan ja tahan anda kellelegi oma tätoveeringuga suurepärase emotsiooni.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles