Kolm esikohta tõi Viljandile kolmanda koha

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi sõudeklubi neljapaat sõitis Pärnu jõel välja kiireima aja. Pildil vasakult Rain Laidma, Kaarel Kuslap, Markus Toom ja Robert Jürimaa.
Viljandi sõudeklubi neljapaat sõitis Pärnu jõel välja kiireima aja. Pildil vasakult Rain Laidma, Kaarel Kuslap, Markus Toom ja Robert Jürimaa. Foto: Erakogu

Eile peeti Pärnu jõel Eesti sõudmise karikavõistlusi. Viljandi sõudeklubi tuli koju kolme võidu ja üldarvestuses kolmanda kohaga.

Eesti karikavõistlustel autasustatakse klassi parimaid ja selgitatakse ka üldvõitja. Klubide arvestuses võitis ülekaalukalt 171 punkti kogunud Pärnu sõudeklubi. Talle järgnesid Pärnu sõudekeskus Kalev 113 ja Viljandi sõudeklubi 111 punktiga. Võistlusel osales kokku kuus klubi.

Viljandlased noppisid karikavõistlustelt kolm esikohta. Meeste vanuseklassis saavutasid roolijata neljapaadil esikoha Rain Laidma, Kaarel Kuslap, Markus Toom ja Robert Jürimaa.

Poiste B-klassi paarisaerulisel kahesel paadil tulid võitjaks Leo Muiste ja Karl Kivstik ning meeste paarisaerulisel kahesel paadil Kaur Kuslap ja Kaspar Taimsoo.

Võitnud neljapaat tegi päeva kiireima sõidu ajaga 6.54. Kuslapi ja Taimsoo aeg oli 6.56.

Viljandi sõudeklubi treener Robert Jürimaa märkis, et võit oli kui preemia pika talvise treeningperioodi eest. „Et ilm on väga kehv olnud, pole veel väga palju järvel treenida saanud. Võidu tõigi ilmselt tugev talvine ettevalmistus.“

Võit tuli Jürimaa sõnul suuremalt jaolt jõu pealt. „Kui nüüd vee peal tihedamini treenida ja tehniline pool korda saada, võib ainult paremaks minna,“ lausus ta.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles